Om Lyngstrand Camping  


CAMPINGEN  

Beliggenhet - ankomst Prisliste
Boenheter
Kiosken
Reglement
Om Lyngstrand            Bilder                                Hovedsiden

KOMMUNIKASJON
Bestilling                          Kontakt oss
Viktig informasjon

NYTTIGE LINKER
Finn.no/kart over området
Landekspressen
Nordre Land Kommune
Søndre Land Kommune
Norsk Camping Guide  
Tage`s Hytte

Om plassen:

Det er langt vekt på romslige, rene og frodige omgivelser med vegitasjon som naturlig skjerming. Innenfor det ca 40 da store campingområdet er det plasser for ca 100 enheter – vogner, telt og bobiler.  En stor andel har helårsplass, et område er reservert andre gjester. Det er 4 hytter på plassen med varierende størrelse og standard (les mer om disse på Boenheter).

For barna:

Det er mange barnefamilier på campingen og mange muligheter for å holde dem i aktivitet. Sykling er en mulighet. Fisking er også populært blandt både unge og gamle! Ellers blir plassens ballslette flittig brukt og blandt de litt yngrere er lekeplassen med sklie, husker og sandkasse veldig populær. Men på de heteste dagene er det definitivt stranden med badebrygga som vinner de flestes oppmerksomhet. Både store og små.

Dyrelivet:

Lyngstrand er en dyrevennlig camping. I tillegg til gjestenes mange hunder finnes det fem katter (ved navn Nora, Lillemor, Krølle, Rødreven og Signe). Det har tidligere vært både kaniner, gjess og koplam på gården.

Aktiviteter:

I løpet av året arrangeres det diverse aktiviteter. I Påsken er det påske-rebus med pølsegrilling på stort bål og kåring av vinner på påskeaften. I løpet av sommeren holdes det sommerfest med øl, vin og matservering og somregel mye musikk og liv.På St.Hansaften er det bålbrenning og grilling.

lekeplassen

Tilrettelagte aktiviteter:

-         fint strandområde med badeplass

-         fiskemuligheter i Randsfjorden og områdene omkring

-         trim- og turstier i plassens umiddelbare nærhet

-         utleie av robåt

-         lekeplass for de minste, badminton/vollyballnett og ballslette