Hytter & Rom


CAMPINGEN  

Beliggenhet - ankomst Prisliste
Boenheter
Kiosken
Reglement
Om Lyngstrand            Bilder
                                Hovedsiden

KOMMUNIKASJON
Bestilling                          Kontakt oss
Viktig informasjon

NYTTIGE LINKER
Finn.no/kart over området
Landekspressen
Nordre Land Kommune
Søndre Land Kommune
Norsk Camping Guide  
Tage`s Hytte

Vi har et begrenset antall hytter/boenheter med varierende størrelse og standard. Alle har sitt særpreg og gir ikke inntrykk av å være Campinghytter i rent tradisjonell forstand. Til sammen er det 15 - 20 soveplasser på hyttene. For priser utenom sesongen og bestilling vennligst ta kontakt via mail eller per telefon.

"Kioksen"

"KIOSKEN", liten hytte.

En delikat liten hytte med sengeplass for to. Den har en liten kjøkkenkrok med kokemuligheter, innlagt vann og kjøleskap, og en liten søt veranda utenfor. For bad og toalett benyttes plassens sanitæranlegg som ligger under 30 meter fra hytta. Hytta ligger nære hovedhuset og kiosken, men det er fortsatt kun et par minutter å gå til strandlinjen og bademulighetene.

For å se flere bilder av kiosken, klikk på bildet over.

Stabburet

”STABBURET” – campingrom i tømmerbygning

Her er innredet 2 koselige rom i bygningens 1 etasje hvert av dem på ca 20 kvm med soveplasser til 3-4 personer.Med himmelseng pg sovesofa på det ene rommet, og køyeseng og sovesofa på det andre. Enkelt kjøkkenavlukke i overbygget svalgang med kokemuligheter og kjøleskap. Her er det ikke innlagt vann: dette og bad/toalett finnes i camping-plassens sanitæranlegg (40 m). Rommene kan leies sammen eller separat.

For å se bilder av rommene, klikk på bildet over.

Smia

”SMIA” – romslig familiehytte. .

Smia er en stor familiehytte på ca 40kvm med fin beliggenhet ned mot vannet. Hytta har eget bad, dusj og toalett. En åpen kjøkkenløsning med ovn, asjetter og bestikk, og en koselig spisestue med peis. Det er sovealkove, sovesofa og stor hems med dyner og puter. Hytta egner seg for familier eller vennegjenger på 5 - 6 personer. Med en veranda som vender mot Randsfjorden og kort vei til stranden.

For å se flere bilder av smia, klikk på bildet over.